Dumpor.com

Gården

Forest Pigeon og hans slektninger: beskrivelse, bilde

Vi er vant til å se rundt oss duer er ofte samlet hele flokker og leve sine liv i fred ved siden av oss. For noen byer har disse fuglene allerede blitt et slags telefonkort. Som regel er det vanlige si duer, eller de kalles også sizariki. Imidlertid begynner flere og flere

ved siden av dem å møte skogduer. De skiller seg fra andre i sine interessante farger og størrelser.

Forest Pigeon og hans slektninger: beskrivelse, bilde Forest Wild duer avvike fra sine urbane kolleger og fugler vokst oppdrettere.

Artikkel indeks:

  • en
    • 1.1 ringdove habitater og vaner
  • 2 Klyntuh
    • 2.1 Mate
  • 3
    • 3.1 Gorlitsa spisevaner

ringdove

således den første listen, og den største kjente prøven ringdove eller vytyuten.

Navn ble nylig kjent kun for en smal sirkel av spesialister i dette området.

Dimensjoner er imponerende. Vingespennet kan nå tre fjerdedeler av en meter, og vekten kommer ofte til et par kilo. Kanskje dette er nettopp hvorfor fuglen begynte å tiltrekke seg jegere. Dette

Ringdue har i sitt arsenal spisse nebb og kjøttfulle kropp, som er ingen tvil om muligheten av en due til lange og vanskelige flyreiser. Representanter for arten er vakkert fargede. Ben og nebb er vanligvis rød, lavere - rødt og blått, kan bryst variere fra burgunder til rød, blå tilbake med inkluder grå hale er mørk grå med en mørk kant på kanten. Nakken er interessant uthevet av hvite flekker. Young ringdove nesten ut tilsynelatende overlegen ytelse, i tillegg til mangel på hvite flekker på halsen.

Forest Pigeon og hans slektninger: beskrivelse, bilde ringdove en ubestemmelig farge og en sterk kropp er i stand til lange og fjernt reise.

habitater og vaner av fugler av denne arten

tradisjonelt lever i tempererte breddegrader, som inkluderer store deler av Vest-Europa til Vest-Sibir. Duer i åsene som lever i varmere områder, migrerer ikke. Men deres nordlige slektninger forlater huset for vinteren. De samles i store flokker og er i stand til å overvinne store avstander på jakt etter et optimalt vintersted. Navnet på arten gir en klar ide om artenes opprinnelse og tradisjonelle bosted. Imidlertid er flere og flere av dem også mulige å møte i nabolaget med oss, i byer. Hvem vet, kanskje i stayke duer du behandler oss med brødsmuler, det ringdove due. Videre urbane duer avvike fra sine ville slektninger mer mot og tolerant holdning til mannen. Derfor gir de en mulighet til å komme til dem på svært nær avstand. I det naturlige miljøet er situasjonen det motsatte.

Når du prøver å komme nærmere den største skogsduven, forsvinner den uten å tenke. Derfor klarte bare de dyktigste og erfarne jegerne å snike seg opp til reisen.

Interessant, effekten av habitat påvirker atferden ringdove. For eksempel er urbane beboere på grunn av lettere tilgjengelighet av mat og husly ikke så lett fly i vinter og hekkeperioden de er veldig lang og begynner tidlig på våren. Resten av skogen er tilbøyelig umiddelbart etter ankomst på trærne. Vanligvis legger kvinnen testiklene og selv klekker dem. Inkubasjonsperioden er litt mindre enn tre uker. Men når tvunget til å søke etter mat mannlige forutsforeldreansvar og høflig erstatter den kvinnelige i reiret.

Forest Pigeon og hans slektninger: beskrivelse, bilde Humoristiske kyllinger dør ofte, så disse fuglene er sjeldne.

Til tross for deres størrelse, spiser fugler upålitelige reir. Som et resultat, tåler de ofte ikke kyllingene og faller sammen. En gang på bakken blir unge kyllinger lett bytte for rovdyr.

Du bør ikke mate disse kyllingene eller berøre dem i det hele tatt. Menneskelig innblanding kan gi betydelig skade på dem.

Kanskje det er derfor ringdove så vanskelig å konkurrere med andre innen reproduksjon. Selv om wicks nesting for kompensasjon to ganger i året: vår og høst. I tillegg, i hvert husdyr klekker hun vanligvis for 2 egg.

ringdove spise korn frø og furutrær, frukt, blader og gress, og kan spise en orm eller slug. Nær det menneskelige kostholdet kan suppleres, for eksempel brød eller frokostblandinger.

Clintuch

Det andre stedet i listen er skogklintus. Den nesten monotone fargen domineres av gråblå nyanser i hele kroppen med overgangen til grønt på nakken. Fillet henter litt en rosa-vin fargetone. Lette markerte lyse striper er synlige på vingene. Pote og nebb er røde. Hanen er litt større enn kvinner, har mer levende farger og litt mer nebb er lett. I flyet er fuglen veldig manøvrerbar og energisk. Clintuch lager sine egne vinger av virvlende luft, som er ledsaget av en fløyte.

Det tradisjonelle bostedet er skog- og skogsstigen fra Vest-Europa til den vestlige delen av Sibirien. Også mer sørlige og varme områder, som Sentral-Asia, Tyrkia og til og med Nord-Afrika.

Folk som bor i nordlige breddgrader i Sibir og Sentral-Asia migrerer om vinteren til Sør-Europa. De flyr vanligvis fra august til oktober, og går tilbake til resten av verden fra februar. Under flyvningen danner de små flokker, men utgjør ikke bestillingen.

Forest Pigeon og hans slektninger: beskrivelse, bilde Rosa raser av clintus lever i de nordlige eurasiske regionene, og overgår til varme land om vinteren.

Favorittklamringsanlegg er hule av gamle trær. For avl velger de vanskelig å nå for rovdyr og mennesker. Av natur er de stille og hemmelige. Ofte gjemmer seg i grener av trær. Hunnen legger en eller to testikler og henger dem i 16-18 dager. Noen ganger erstatter hanen den i reden, til den flyr til fôring og vanning.

Fôring

Dietten av blåblå er hovedsakelig vegetarisk mat. Det er et frø av nåletrær og korn, nåletrær, gule eik blomster og fioler, friskt gress tidlig på våren. Mindre dukke kan nytes med noen insekter eller snegler. Dette gjelder spesielt for kvinnen i lukkingsperioden.

På våren og høsten græsser de ofte på feltene nær hekkerne. Imidlertid kan de fly i flere kilometer. Clintuch samler mat fra jordens overflate og tar ikke kornet som ikke har falt fra øreormen. Derfor er det ikke skadelig for landbruket.

Forest Pigeon og hans slektninger: beskrivelse, bilde Clintuches elsker å peke mais, men de skader ikke landbruket.

Hest

Ærlig tredje plass er villeskildpadden. Eksternt ser ut som en typisk due. Overfra er det malt i brune fargetoner. Bunnen er mørkere. Klumpen er rødaktig, og hvite flekker vises i form av striper på sidene av nakken. Mann og kvinne er nesten forskjellige fra hverandre. Hanen er litt større. I motsetning til sizarev er skilpadder svært tørstige og manøvrerbare.

Gorlitsa bor praktisk talt i hele Europa med fordelen av flere sørlige regioner. De nordligste individene flokkes til vinteren.

I økende grad prøver fugler å unngå utmattende fly og holde seg nært til personen der de lett kan finne tilflugtssted og mat.

Forest Pigeon og hans slektninger: beskrivelse, bilde Gorlitz foretrekker å bosette seg i de sørlige regionene i Europa.

Food Benefits

Gurkemeie dietten er en vegetabilsk mat med en overvekt av avlinger. Så bor skilpadden ofte i landsbyer, svært nær fjærfeet. Mye mer sjelden, disse fuglene er bosatt i byene, der de likevel kan nyte restene av brød, men ikke for tolerante for menneskelig nærvær.

Golub foretrekker å hekse på nåletrær. Dette bidrar til å beskytte avkom fra rovfugler og katter. Kvinne luker 1-2 egg innen 17 dager. Vanligvis i et år har de to avlsmuligheter.

Gorlice er en veldig interessant utsikt. I tillegg til den vakre sangen er de hyggelig å høre, og fugler gir også varianter på deres bosted.

Forest Pigeon og hans slektninger: beskrivelse, bilde Video