Dumpor.com

Tilalla

Forest Pigeon ja hänen sukulaiset: kuvaus, kuva

Olemme tottuneet näkemään ympärillämme kyyhkyset ovat joskus kerätään koko lampaita ja elää elämäänsä rauhassa vieressä meille. Joissakin kaupungeissa nämä linnut ovat jo muuttuneet eräänlaiseksi kutsukortiksi. Yleensä tämä on tavallista harmaata kyyhkysiä, tai sitten niitä kutsutaan syzaryky. Kuitenkin yhä useampi niiden vieressä oleva

alkaa metsien kyyhkyset. Ne eroavat muista mielenkiintoisista väreistä ja koosta.

Forest Pigeon ja hänen sukulaiset: kuvaus, kuva Metsä villit kyyhkyset eroavat kaupunkilais- ja lintuja kasvatetaan kasvattajia.

Artikkelihakemisto:

  • 1
    • 1,1 ringdove luontotyyppien ja tottumukset
  • 2 Klyntuh
    • 2.1 Ruokinta
  • 3
    • 3,1 Gorlitsa ruokailutottumukset

ringdove

Niinpä ensimmäinen luettelo ja suurin tunnettu yksilö ringdove tai vytyuten.

Nimi tunnettiin äskettäin vain kapealle alan asiantuntijalle.

Mitat ovat vaikuttavia. Siipien kärkiväli pääsee kolme neljäsosaa metrin, ja paino usein tulee pari kiloa. Ehkä juuri tästä syystä lintu alkoi houkutella metsästäjiä.Tämä

sepelkyyhky on sen arsenaali suippo nokka ja meheviä kehon, mikä on epäilemättä siitä, pystyykö kyyhkysen on pitkä ja vaikea lennot. Lajin edustajat ovat kauniisti värjätyt. Jalat ja nokka ovat yleensä punainen, alempi - punainen ja sininen, rintojen voi vaihdella viininpunainen punaiseksi, siniseksi lisäyksillä harmaa häntä on tummanharmaa tumma reunus reunalla. Kaula kiinnostaa mielenkiintoisesti valkoisia pilkkuja. Nuori ringdove melkein ilmeistä erinomaisen suorituskyvyn lisäksi puute valkoiset läiskät niskaan.

Forest Pigeon ja hänen sukulaiset: kuvaus, kuva ringdove mitäänsanomaton väri ja voimakas keho kykenee pitkä ja kaukainen matka.

elinympäristöjä ja tottumukset lintujen tämän lajin

perinteisesti elävät lauhkeilla vyöhykkeillä, jotka sisältävät laajoja Länsi-Euroopasta Länsi-Siperiassa. Kyyhkysiä kukkuloilla, jotka elävät lämpimimmillä alueilla, eivät muutu. Mutta heidän pohjoisen omaiset lähtevät talosta talvella. He keräävät suurissa parvissa ja pystyvät voittamaan pitkiä matkoja etsimään parhaita paikkoja lepotilaan. Lajin nimi antaa selkeän käsityksen lajin alkuperästä ja perinteisestä asuinpaikasta. Kuitenkin yhä useampi niistä on mahdollista tavata naapurustossa kanssamme, kaupungeissa. Kuka tietää, ehkä stayke kyyhkyset kohtelet meille korppujauhoja, siellä ringdove kyyhky. Lisäksi kaupunkien kyyhkysiä eroavat villit sukulaiset enemmän rohkeutta ja suvaitsevaisuus ihmiselle. Siksi he antavat mahdollisuuden päästä heitä hyvin lähelle. Luonnollisessa ympäristössä tilanne on päinvastainen.

Kun yrität tulla lähemmäksi suurin metsänomistaja kyyhkysen epäröimättä katoaa. Koska vain kaikkein ketterä ja kokenut metsästäjät onnistunut hiipiä ringdove.

Mielenkiintoista, vaikutus elinympäristön vaikuttaa käyttäytymiseen ringdove. Esimerkiksi kaupunkilaisille vuoksi helpompaa saatavuutta ruokaa ja suojaa ei niin helposti lentää talvella ja pesiviä aikana ne ovat hyvin pitkiä ja alkaa kevättalvella. Metsän pesä taipuu välittömästi puiden saapumisen jälkeen. Yleensä naaras asettaa kivespaikan ja itse luukuttaa heidät. Inkubaatioaika on hieman alle kolme viikkoa. Kuitenkin, kun pakko etsiä ruokaa miehen oletetaan vanhempien vastuuta ja kohteliaasti korvaa naisten pesässä.

Forest Pigeon ja hänen sukulaiset: kuvaus, kuva Humoristiset poikaset kuolevat usein, joten nämä linnut ovat harvinaisia.

Suuresta koostaan ​​linnut syövät epäluotettavia pesiä.Tämän seurauksena he eivät useinkaan kestää poikasten painoa ja romahtaa. Kun maat ovat, nuoret poikaset tulevat helposti saaliiksi saalistajille.

Sinun ei pitäisi ruokkia näitä poikasia tai koskettaa niitä lainkaan. Ihmisen puuttuminen voi merkittävästi vahingoittaa heitä.

Ehkä siksi ringdove niin vaikea kilpailla muiden alan lisääntymisen. Vaikka korvaus vytyuteny pesä kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä.Lisäksi kussakin karjassa naaras yleensä kuolee 2 munaa.

ringdove syödä siemenviljaa ja mäntyjä, hedelmiä, lehtiä ja ruohoa ja voi syödä mato tai etana. Lähellä ihmisen ruokavalio voi lisätä, kuten leipää tai muroja.

Klyntuh

Luettelon toinen paikka on metsänkiertue. Sen melkein yksitoikkoista värjäytymistä hallitsevat harmaat siniset sävyt koko kehossa siirtymällä vihreään kaulaan. Fillet hieman kaataa vaaleanpunainen viinin sävy. Siivekkeissä näkyvät heikkolaatuiset kevyet raidat. Tassut ja nokka ovat punaisia. Uros on hieman suurempi kuin naaraat, siinä on kirkkaampia värejä ja hieman nokka on kevyt. Lennolla lintu on hyvin ohjattavaa ja energistä.Clintuch luo omat pyörryttävän ilmansa siipeensä, joihin liittyy pilli.

Perinteinen asuinpaikka on metsän ja metsän steppa Länsi-Euroopasta Siberian länsiosaan. Myös eteläisimmät ja lämpimimmät alueet, kuten Keski-Aasia, Turkki ja jopa Pohjois-Afrikka.

Siperian ja Keski-Aasian pohjoisilla leveyspiireillä asuvat ihmiset liikkuvat talvella Etelä-Eurooppaan. He yleensä lentävät elokuusta lokakuuhun ja palaavat muuhun maailmaan helmikuusta lähtien. Lennon aikana he muodostavat pienet parvet, mutta eivät muodosta järjestystä.

Forest Pigeon ja hänen sukulaiset: kuvaus, kuva Vaaleanpunaiset rodut clintus elävät Pohjois-Euraasian alueilla ja siirtyvät lämpimiin maihin talvella.

Suosikki kiinnittyvät pesintäkohteet ovat vanhojen puiden syvennyksiä.Kasvatusta varten he valitsevat vaikeasti tavoitettaville petoeläimille ja ihmisille. Luonteeltaan he ovat hiljaisia ​​ja salaisia. Usein piilossa puiden oksissa. Naaras asettaa yhden tai kahden kiveksen ja ripustaa ne 16-18 päivää.Joskus uros korvaa sen pesässä, kunnes se lentää ruokintaan ja kasteluun.

Ruokinta

Sinivihreän ruokavalio on pääosin kasvissyöjä.Se on havupuiden ja jyvien siementä, havupuita, keltaisia ​​tammi kukkia ja violetteja, tuoreita ruohoja keväällä.Vähemmän kyyhkää voi nauttia muutamilla hyönteisillä.Tämä pätee erityisesti naaraan kuorimisaikana.

Keväällä ja syksyllä ne usein laiduntavat pelloilla lähellä pesintäkohteita. Kuitenkin he voivat lentää pois useita kilometrejä.Clintuch kerää ruokaa maan pinnalta ja ei ota viljaa, joka ei ole pudonnut korvanpoikasta. Siksi se ei haittaa maataloutta.

Forest Pigeon ja hänen sukulaiset: kuvaus, kuva Clintuches rakastaa maapähkinää, mutta ne eivät haittaa maataloutta.

Horse

Arvoisa kolmas sijoituspaikka on villikilpikonna. Ulkonäkö näyttää tyypilliseltä kyyhkyksi. Ylhäältä se on maalattu ruskeilla värisävyillä.Pohja on tummempi. Kumpu on punertava ja valkoiset täplät näkyvät kaistaleinä kaula-sivuilla. Mies ja nainen ovat melkein eroja toisistaan. Mies on hieman isompi. Toisin kuin sizarev, kilpikonnat ovat hyvin janoisia ja ohjattavia.

Gorlitsa elää käytännöllisesti kaikkialla Euroopassa etujen eteläisillä alueilla. Kaikkein pohjoisimmat yksilöt parveilevat talvella.

Yhä useammin linnut yrittävät välttää uupuvia lennoja ja pysyä lähellä henkilöä, jossa he voivat helposti löytää turvapaikan ja ruokaa.

Forest Pigeon ja hänen sukulaiset: kuvaus, kuva Gorlitz mieluummin asettuu Euroopan eteläisiin alueisiin.

Ruoan edut

Kurkumaista ruokavaliota on kasvisruoka, jolla on valtaosa viljelykasveista. Niinpä kilpikonna usein asuu kylissä, hyvin lähellä siipikarjaa. Paljon harvemmin nämä linnut asettuvat kaupunkeihin, joissa he voivat kuitenkin nauttia leivän jäännöksistä, mutta eivät ole liian sietäviä ihmisen läsnäolosta.

Golub haluaa pesiä havupuilla. Tämä auttaa suojelemaan jälkeläisiä saalistavien lintujen ja kotieläinten kissoilta. Nainen kuori 1-2 munaa 17 päivän kuluessa. Yleensä vuodessa heillä on kaksi jalostustöitä.

Gorlice on erittäin mielenkiintoinen näkymä.Kauniin laulun lisäksi ne ovat miellyttäviä kuulemista, linnut tarjoavat myös lajikkeita asuinpaikoissaan.

Forest Pigeon ja hänen sukulaiset: kuvaus, kuva Video