Dumpor.com

Gården

Skovduen og hans pårørende: beskrivelse, foto

Vi er vant til at se omkring os duer undertiden indsamlet hele flokke og lever deres liv fredeligt ved siden af ​​os. For nogle byer er disse fugle allerede blevet et slags telefonkort. Typisk, det er de sædvanlige grå duer, ellers de kaldes syzaryky. Imidlertid begynder flere og flere

ved siden af ​​dem at møde skovduer. De adskiller sig fra andre i deres interessante farver og størrelser.

Skovduen og hans pårørende: beskrivelse, foto Forest Wild duer adskiller sig fra deres urbane kolleger og fugle dyrkede opdrættere.

Artikel Index:

  • 1
    • 1.1 ringdove levesteder og vaner
  • 2 Klyntuh
    • 2.1 Fodring
  • 3
    • 3.1 Gorlitsa spisevaner

ringdove

Således er det første liste, og den største kendte eksemplar ringdove eller vytyuten.

Navn var for nylig kun kendt for en smal kreds af specialister på dette område.

Dimensioner er imponerende. Den vingefang kan nå tre fjerdedele af en meter, og vægten ofte kommer til et par kilo. Måske er det netop derfor, at fuglen begyndte at tiltrække jægere. Denne

skovdue har i sit arsenal spidse næb og kødfulde krop, der er ingen tvivl om muligheden af ​​en due til lange og vanskelige flyvninger. Repræsentanter for arten er smukt farvede. Ben og næb er normalt rød, lavere - rød og blå, kan bryst variere fra bordeaux til rød, blå tilbage med indeslutninger grå hale er mørkegrå med en mørk kant på kanten. Nakken er interessant fremhævet af hvide pletter. Unge ringdove næsten ud tilsyneladende overlegen præstation, ud over en mangel på hvide pletter på halsen.

Skovduen og hans pårørende: beskrivelse, foto ringdove en nondescript farve og en stærk krop i stand til lange og fjern rejse.

levesteder og vaner fugle af denne art

traditionelt lever i tempererede breddegrader, som omfatter store dele af Vesteuropa til det vestlige Sibirien. Duer i bakkerne, der lever i varmere områder, vandrer ikke. Men deres nordlige slægtninge forlader huset til vinteren. De samles i store flokke og er i stand til at overvinde store afstande på jagt efter de bedste steder i dvale. Navnene på arten giver en klar ide om artens oprindelse og traditionelle bopæl. Men flere og flere af dem er også mulige at møde i nabolaget med os i byer. Hvem ved, måske i stayke duer du behandler os med rasp, der ringdove due. Desuden byfugle adskiller sig fra deres vilde slægtninge mere mod og tolerant holdning til mennesket. Derfor giver de mulighed for at komme til dem på meget tæt afstand. I det naturlige miljø er situationen det modsatte.

Når du forsøger at komme tættere største skov due uden tøven forsvinder. Fordi kun de mest adrætte og erfarne jægere formået at snige ringdove.

Interessant, effekten af ​​levesteder påvirker adfærden ringdove. For eksempel er byboere på grund af lettere tilgængelighed af mad og husly ikke så let at flyve om vinteren og nesting periode, de er meget lange og begynder i det tidlige forår. Skovens reden er tilbøjelig til umiddelbart efter ankomsten til træerne. Normalt lukker kvinden testiklen og hende selv. Inkubationsperioden er lidt mindre end tre uger. Men når tvunget til at søge efter mad mandlige påtager forældreansvar og høfligt erstatter den kvindelige i reden.

Skovduen og hans pårørende: beskrivelse, foto Humoristisk kyllinger dør ofte, så disse fugle er sjældne.

På trods af deres størrelse spiser fugle upålitelige rede. Som følge heraf modstår de ofte ikke kyllingernes vægt og falder sammen. En gang på jorden bliver unge kyllinger let rovdyr for rovdyr.

Du bør ikke fodre disse kyllinger eller røre dem overhovedet. Menneskeintervention kan betydeligt skade dem.

Måske er det derfor ringdove så svært at konkurrere med andre inden for reproduktion. Selvom kompensation vytyuteny reden to gange om året, forår og efterår. Hertil kommer, at hun i hvert hus dyrker normalt 2 æg.

ringdove spise sædekorn og fyrretræer, frugter, blade og græs, og kan spise en orm eller slug. I nærheden af ​​menneskelig kost kan tilføjes, såsom brød eller korn.

Klyntuh

Det andet sted på listen er skovklintus. Dens næsten ensformede farve er domineret af de gråblå nuancer gennem hele kroppen med overgangen til grøn på halsen. Filet hælder lidt en pink-vinfarve. Let markerede lyse striber er synlige på vingerne. Pote og næb er røde. Hanen er lidt større end kvinder, har mere levende farver og lidt mere næb er let. I flyvningen er fuglen meget manøvrerbar og energisk. Clintuch skaber sine egne vinger af hvirvlende luft, som ledsages af en fløjte.

Det traditionelle bopæl er skov- og skovstigen fra Vesteuropa til den vestlige del af Sibirien. Også mere sydlige og varme områder, såsom Centralasien, Tyrkiet og endda Nordafrika.

Mennesker, der bor i de nordlige breddegrader af Sibirien og Centralasien, vandrer om vinteren til Sydeuropa. De flyver normalt fra august til oktober og vender tilbage til resten af ​​verden fra februar. Under flyvningen danner de små flokke, men udgør ikke ordren.

Skovduen og hans pårørende: beskrivelse, foto Rosa raser af clintus lever i de nordlige eurasiske regioner og migrerer til varme lande om vinteren.

Favoritklæbende fuglepladser er hulerne af gamle træer. Til avl vælger de svære at nå frem til rovdyr og mennesker. Af natur er de rolige og hemmelige. Ofte gemmer sig i grene af træer. Kvinden lægger en eller to testikler og hænger dem i 16-18 dage. Nogle gange erstatter hanen den i reden, indtil den flyver til fodring og vanding.

Feeding

Blåblåens kost er hovedsagelig vegetarisk mad. Det er et frø af nåletræer og korn, nåletræer, gule eg blomster og violer, frisk græs i det tidlige forår. Mindre duer kan nydes med nogle insekter eller snegle. Dette gælder især for kvinden i løbet af klækningen.

I foråret og efteråret græsser de ofte på markerne i nærheden af ​​nestepladserne. Men de kan flyve væk i flere kilometer. Clintuch samler mad fra jordens overflade og tager ikke det korn, der ikke er faldet fra øreormen. Derfor er det ikke skadeligt for landbruget.

Skovduen og hans pårørende: beskrivelse, foto Clintuches elsker at høste majs, men de skader ikke landbruget.

Hest

Ærlig tredje plads er den vilde skildpadde. Ydermere ligner en typisk due. Fra oven er det malet i brunfarvede toner. Bunden er mørkere. Klumpen er rødlig, og hvide pletter optræder i form af striber på siderne af nakken. Mand og kvinde er næsten forskellige fra hinanden. Hanen er lidt større. I modsætning til sizarev er skildpadder meget tørstige og manøvrerbare.

Gorlitsa lever stort set i hele Europa med fordel for flere sydlige regioner. De nordligste individer strømmer til vinteren.

I stigende grad forsøger fugle at undgå udmattende fly og holde sig tæt på den person, hvor de let kan finde tilflugt og mad.

Skovduen og hans pårørende: beskrivelse, foto Gorlitz foretrækker at bosætte sig i de sydlige regioner i Europa.

Food Benefits

Gurkemeje kost er en vegetabilsk mad med overvejende afgrøder. Så bor skildpadden ofte i landsbyer, meget tæt på fjerkræet. Meget sjældent er disse fugle bosatte sig i byerne, hvor de dog kan nyde de rester af brød, men ikke for tolerante for menneskets tilstedeværelse.

Golub foretrækker at huse på nåletræer. Dette hjælper med at beskytte afkom fra rovfugle og katte. Kvinde lukker 1-2 æg inden for 17 dage. Normalt om et år har de to avlskyllinger.

Gorlice er en meget interessant udsigt. Udover den smukke sang er de behagelige at høre, og fugle giver også sorter på deres bopæl.

Skovduen og hans pårørende: beskrivelse, foto Video