Dumpor.com

Gården

Afrikansk struds: Beskrivelse af fuglen, bopæl, reproduktion og foto

Hvad vi ved om de største fugle i verden - strudse? De fleste store tilhænger af den myte, at strudsen, dog i nogen fare sætter hovedet i busken ligesom fjollet, som det lyder( prøv det selv at stikke hovedet i en bunke sand og ånder der i mindst et minut).

Men hvor kom denne myte kommer fra, og hvad er alle disse fugle? Hvilke slags struds lever på vores planet? Hvorfor er de såkaldte? Her vil vi tale om dette i vores artikel.

Afrikansk struds: Beskrivelse af fuglen, bopæl, reproduktion og foto

Artikel Index:

  • 1 Hvad planet arter ægte struds
  • 2 Hvorfor er såkaldte
  • 3 Habitat
  • 4 Underart afrikanske strudse
  • 5 Hvorfor strudse ikke flyve
  • 6 Funktioner ben
  • 7 Features fjerkræ
  • 8 fugl eller animalske
  • 9 Variety fjer
  • 10 Hvordan at skelne mand fra kvindelige
  • 11 Indretning og mad
  • 12 hjerne og hukommelse
  • 13 struds adfærd under en nødsituation
  • 14 Sådan angribe strudse
  • 15 reproduktion frø
  • 16 fotogalleri struds og struds
  • -bukser kyllinger
  • 17 Funktioner 18 Lokale navne Strudse
  • 19 Konklusioner

Hvor mange arter på planeten ægte struds

kender, hvad lighed mellem konventionelle strudse og pingviner? Begge disse er fugle, der flyver, men desværre ikke kan. Men hvis pingviner lever for det meste i kolde lande, fodring i iskolde vand, og deres æg udklækkes, sidder i sneen, så afgjort strudse meget bedre. Disse repræsentanter for fugle har valgt varme lande i Afrika og Australien. Savannah og semi - der er normalt og afrikanske struds og mange andre strudse.

forskere hævder dog, at de afrikanske arter hører til de samme "oprindelige" strudse. Alle andre - emu og Rhea - tæt på dem ved slægtskab, men udgør stadig en separat enhed. Det samme emu, for eksempel, de fleste fugl ligner en struds. Med andre ord, struds - som eneste bevarede repræsentant for familien struds( strudse).

hvorfor de kalder

Dens latinske navn - "Struthio samelus" - disse fugle var på grund af ligheden med kameler og bredt. I den græske navn arter lyder som "kamel-spurv."Nå, vores medborgere, især i latin fristet ikke hvad der senere blev kendt som "Strauss'" struds".

Habitat

Tre hundrede år siden, kan disse fugle ses ikke kun i Afrika, men også i Palæstina og i Lilleasien. Desværre, aggressiv ødelæggelse af strudse førte til, hvad der er i dag hjemstedsområde "skrumpet" til savannen og semi-ørken af ​​det afrikanske kontinent. De bor i øst, i den centrale og sydvestlige Afrika.

Som for Asien, strudse der ødelagt i midten af ​​det forrige århundrede.

Strudse køre perfekt, så foretrækker at leve i lavlandet, så har de en stor fordel. Det er derfor, de undgår bosætte sig i krattet, sump eller ørken - der udvikler den maksimale hastighed er vanskelig.

underart afrikanske strudse

Ornitologer skelne fire typer eller racer strudse. Disse omfatter:

  • sydafrikanske underarter. I det sydlige Afrika opdrættes de på gårde. Hovedforskellen mellem underarterne er den grå hals.
  • nordlige underarter. Zonen af ​​deres eksistens i naturen indeholder flere afrikanske lande i den sydlige del af Sahara-ørkenen. Den væsentligste forskel er rozhevuvato underart af brun hals.
  • East underarter - ofte kaldet "pink struds."Disse fugle bor i Etiopien, det sydlige Somalia og Kenya, og Tanzania i øst. I denne underart hals lyserød, men når det er parringstiden, hanner hals bliver rødt.
  • somalistruds - som navnet antyder, bor i Somalia, det sydlige Etiopien og nordøstlige Kenya. Denne underart hals, lår og sammen med god blågrå.Men i parringstiden den hannerne hals somaliske strudse erhverver også en tydelig rød farve.
  • Strudse undertiden kan kombineres i grupper på op til 50 personer, men stadig mere disse fugle foretrækker at bo alene. Efter at have fundet et par, holder mænd og kvinder sammen i mange år. Strudse osedlы, er der ikke migrere og foretrækker at bo i et område.

    Afrikansk struds: Beskrivelse af fuglen, bopæl, reproduktion og foto store men svage vinger gav ikke struds flyve

    Hvorfor strudse ikke flyve

    ret til at føre disse fugle ikke kan. Vinger i dem, såvel som i nogen repræsentanter for fugle, er, men de er underudviklede. Derudover:

    • de har ikke en ring;
    • meget svage muskler på brystet;
    • -skeletet er ikke pneumatisk.

    Tilføj til denne beskrivelse kan være som følger. Strutsens krop har et stort, vi kan sige gigantisk vægt og flyve, som du ved, kun fugle af lille størrelse. Selv hvis uglerne havde normale vinger, ville de næppe have været i stand til at hæve i luften en slagtekrop, der vejer fra 70 til 135 kg og op til 2,7 meter høje. Funktioner

    fødder

    stedet mulighed for at flyve disse fugle naturen har givet stærke og hårdføre ben, der gør dem køre godt, at få utrolig hastighed tid - op til 65 kilometer i timen. Når du kører på fladt terræn struds i stand til at overhale araberheste, for ikke at nævne de mennesker - for de hurtigste løbere, atleter hastigheder op til 30 km i timen, og da kun i korte intervaller. Strutsen kan bevæge sig med en maksimal hastighed på cirka en halv time.

    Stroppens ben er på en eller anden måde en unik væsen. Døm for dig selv.

  • De er meget lange og har kraftige muskler. Længden af ​​strudsstrinnet i løbe når otte og en halv meter.
  • Der er kun to fingre på poten, mens alle andre fuglearter på planeten har tre eller endda fire fingre.
  • En finger er bare stor og holder næsten hele fodens fod. I dette tilfælde er han også udstyret med kløer.
  • Den anden finger er meget mindre uden klør. Fuglen er ikke baseret på den, men takket være det holder strudse balancen i gang, og når den løber, forbedrer denne finger grebet af benene til jorden.
  • Fjerkræ Egenskaber

    Alle underarter, enten somaliske eller sorte afrikanske struds, har en meget interessant naturlig funktion. Deres sløsing med livet, især afføring og urin, efterlader disse fugle som alle de andre fugle i form af et enkelt kuld, men særskilt praktisk talt som mennesker. Struts er de eneste fugle på planeten, har en komplet blære.

    De har også andre egenskaber:

    • deres hals har ikke en udtalt goiter som i andre fugle, men den kan strække sig for meget. Dette gør det muligt for strudse at sluge et stort måltid helt;
    • deres vision er veludviklet, i steppe giver den dem mulighed for at se en rovdyr fra en meget lang afstand;
    • har de endda noget som ørerne, da de ydre ørehuller stikker noget ud over fjærens grænse og danner en miniature eyelets.

    fugl eller dyr

    første gang forskere tog en masse spørgsmål, hvor sandt er påstanden om, at strudse - repræsentanter for fuglen stammen. Meget mange af dem er atypiske. For sådanne tvivl - en fugl eller et dyr - for eksempel sådanne interessante fakta om struds:

    • undgår de undslippe ved syn på store rovdyr. At være i stand til at løbe hurtigt, struds, beskytte deres afkom, i stand til at modstå ikke kun små hyæne, og endda afrikanske løver - deres stærke muskuløse ben er meget formidabelt våben;
    • græsning disse fugle er ofte foretrukket i selskab med plantelevende dyr, for eksempel antiloper eller endda bison. Men her for at lede venskab med andre fugle, kan de ikke lide struds;
    • er fugle, struds er imidlertid ekstremt varige, de kan rides eller udnyttes til en vogn, som mange af deres ejere med succes overvinder;
    • , i modsætning til fugle, der flyver godt, men langsomt bevæger sig rundt om jorden, er strudsene det modsatte.

    tror, ​​tilskrives almindelig struds dyreliv vi har ret til i samme grad som mænd - for alt liv på denne planet skal anvende eller planter til dyr. Men stadig har de flere funktioner, som er forbundet med fugle. Døm for dig selv:

    • så, deres vinger er underudviklede, men de er;
    • er dækket af fjer med næsten 80% af hele kroppen, da den tilhører en fjærstamme;
    • der er ingen æg eller tænder i strudset, men der er en rigtig næb. I dinosaurernes æra var der forresten arkæopteryxes, der havde både næb og tænder, men desværre døde de langsomt ud;Den
    • kvindelige struds, som det er fuglene, laver æg til at lukke dem.

    derfor ikke overraskende, at forskere har konkluderet, at strudsen er stadig en fugl, ikke en dyr. Selv om ligheder er sammen med dem og med andre, men volstrudens vaner og mange karakteristika giver anledning til at sige det.

    række fjerdragt

    Næsten alle underarter af strudsefjer omfattede samme, selv om farven på fjer, næb og ben kan variere. Det samme gælder for farveforskellen hos mænd og kvinder af en underart.

    Hovedbeklædningen er fluffy og krøllet og dækker:

    • trunk;
    • vinger og hale.

    Ud over fjer er der også en fluff, men kun meget kort. De er dækket:

    • hoved og nakke;
    • øvre halvdel af benene( bunden er dækket med store skalaer).

    Plys, som vi sagde, er kort, det er næsten ses så langt væk områder dækkede dem til at se nøgne.

    Afrikansk struds: Beskrivelse af fuglen, bopæl, reproduktion og foto Hanen slutter sig til kvinden. Det skiller sig ud og tiltrækker kvinder gennem storslåede fjerdragt

    Hvordan at skelne mand fra kvindelig

    Der er en forskel i farve strudsefjer mandlige og kvindelige, samt yderligere kønsdimorfisme. Især:

    • mænd er meget større end kvinder;
    • farvning af fjer hos mænd er strengt sort farve, og hos kvinder er fjer gråbrun;
    • fjer på hanner på vinger og i halen har en hvid og ren farve, hos kvinder - snavset hvidt.

    Det er også interessant at se, hvordan forskellige personer ser i en flok. Selv om der normalt ikke er nogen permanent flokk, hersker der et bestemt hierarki i det. Især individ "klasse" ovenfor - alfa - hans hals og hale trækker op jævnt, forsøger at vise deres overlegenhed til andre. Andre personer holder halen og nakken skråt, hvilket er en ejendommelig form for underordnethed.

    Afrikansk struds: Beskrivelse af fuglen, bopæl, reproduktion og foto årtier vidstrilyuvaly struds krybskytter, men nu er de under beskyttelse

    Indretning og mad

    nat, er disse fugle hvile. Sleep i en slags struds:

    • af natten fugle tilbringer, der ligger på jorden og strække halsen. Dette er den såkaldte dybe søvnfase, men det varer ikke længe;Dernæst kommer
    • meget længere periode napivdrimoty - ugler siddende på jorden, løfter hans hals, men lukkede øjne;
    • begge faser ændrer hinanden regelmæssigt.

    I løbet af dagen, hvor det er meget varmt, har struds også en slags siesta. Hovedaktiviteten kommer i skumringen. Være dum fugle, strudse, ikke desto mindre, meget forsigtig, men især bange de også vil ikke nævne.

    ivrige syn af fugle giver dem mulighed for at se truslen om en kilometer, så fodre dem en gang imellem løfte hovedet og se sig omkring. Strudse er altædende, de spiser, og vegetabilske fødevarer - blomster, frugter og stængler, og ikke stoppe små dyr - insekter, krybdyr og gnavere. Inden for en dag med strudsdyr spiser 3,5 kilo mad.

    øvrigt struds stand i lang tid uden vand, fordi de er spist planter indeholder en masse fugt. Men i fangenskab er de villige til at drikke vand og mange, og endda gerne arrangere vandbadning.

    Forskere på én gang fandt ud af, hvor mange struds der lever. Det viste sig, at deres alder er omtrent lig med mennesket, det vil sige 75 år. I en sydafrikansk struds zoo brugt Europa næsten et halvt århundrede, selv om det blev bragt tilbage som voksen.

    hjerne og hukommelse

    Brain struds struds i størrelse om lig med øjet, selv om det skal bemærkes, at i øjnene af fugle er ret store, med den gennemsnitlige indenlandske hønseæg. Brain vejer omkring 35 gram, så det menes, at strudse ude af stand til permanent huske alle oplysninger - i det øjeblik, ikke mere.

    adfærd under en nødsituation

    Seeing nærmer rovdyr struds foretrækker ikke at kommunikere med ham, men snarere for at komme væk. Af den måde, denne form for symbiose og består af de fuglearter, for planteædere - dem, der ikke kan se så langt. Barking med dem i et selskab, strutsene tjener som særegne vagtmænd. Strømmen værd at "kaste", som sammen med ham begynder at flygte og alle dyr - antilope eller bison. På grund af sin

    Afrikansk struds: Beskrivelse af fuglen, bopæl, reproduktion og foto visning - strudse kan ses et par kilometer rovdyr

    Ligesom strudse angriber

    Rimelig omhu i fare iboende strudse kun i vnehnezdovoho periode. Men deres adfærd ændrer sig markant, når de begynder at såge æglægning. Her er disse fugle i stand til at udvise ekstraordinært mod.

    antal æg i en kobling gennemsnit 15 - 20 stykker, mens i Østafrika antallet når op 60. Hatch æg og hunner skiftevis - dagen som farve fjerene giver dem mulighed for bedre camouflage på jorden, og hannerne - natten.

    på strudseæg blandt rovdyr - hyæner og sjakaler - er at jage, især siden den dag æggene ofte står åbne, der giver adgang til de varme stråler. Men hvis struds vender rundt og snigende tid til at lægge mærke til et rovdyr, vil det helt sikkert aggressiv reaktion:

    • første fugl forsøger at skræmme fjenden, trække halsen og bredt implementering vingerne, hvilket øger i størrelse;
    • trussel, hvis ikke truffet nogen afgørelse, struds spurter og angreb ved hjælp af magt benene. Fjenden enten trampe eller slå en pote med en kraft, der kan ødelægge en løvehovedskalle.

    Men som regel den samme hyæne jager i flok strudseæg - indtil et par individer afleder voldelig far på den anden komme til murværk.

    Afrikansk struds: Beskrivelse af fuglen, bopæl, reproduktion og foto Young strausenyata ikke afvige fra forældre til to år, hvorefter divergerer

    Reproduktion frø

    periode med parring fugle struds familie varer fem måneder, der starter i den første måned af sommeren og slutter i midten af ​​efteråret. Men det er for personer, der bor i fugtige områder i Afrika. Strukker, der lever i ørkenen, kan komme sammen i løbet af året.

    Under en ægteskabsperiode falder stabile flokke, der tæller snesevis af fugle, fra hinanden. Hver mand "indfanger" et bestemt område fra et område på 2 til 15 kvadratkilometer, og divergerer med det formål alle mulige konkurrenter. Ring til kvinder med en særlig strøm. Individuelt:

    • falder til knæene;
    • begynder at slå vinger i rytme;
    • smider sit hoved tilbage og ryster med halsen rundt om halsen.

    Halsens nakke og ben på sådanne øjeblikke bliver lyse rødt. Lyden de producerer ved fortolkningen af ​​en Spot og trompet, få fuld afgrøde luften og frigive det gennem en lang spiserøret - betyder en slags brøl.

    Der kan være flere kvinder til at dække en mand, men kun en af ​​dem danner et par.Æg alle hunner ligger i et specielt gravet mandligt hulhul, 30 til 60 centimeter dybt.

    Lægningen af ​​alle kvinder er almindelig, kun den dominerende kvinde samler sine æg i midten. Når alle æg er forsinket, passerer den ældre kvinde af andre og begynder at sutte. I løbet af dagen vil resten af ​​kvinden ændre det fra tid til anden. Klækningsperioden tager cirka en måned - en halv og en halv.

    fotogalleri og struds kyllinger strausenyat

    Afrikansk struds: Beskrivelse af fuglen, bopæl, reproduktion og foto

    Afrikansk struds: Beskrivelse af fuglen, bopæl, reproduktion og foto

    Afrikansk struds: Beskrivelse af fuglen, bopæl, reproduktion og foto

    Afrikansk struds: Beskrivelse af fuglen, bopæl, reproduktion og foto

    Afrikansk struds: Beskrivelse af fuglen, bopæl, reproduktion og foto

    Afrikansk struds: Beskrivelse af fuglen, bopæl, reproduktion og foto

    Afrikansk struds: Beskrivelse af fuglen, bopæl, reproduktion og foto

    Features

    moden chick bryde ud af struds æg shell omkring en time. Efter alle overlevende kyllinger kommer ud, blev ældre fugle æg brudt at tiltrække fluer - fluer og første gang kyllingerne vil spise.Østers klækket østers:

    • har synet;
    • dækket med en pistol;
    • kan bevæge sig uafhængigt;
    • vejer lidt over et kilo, men fire måneder øget vægt til 20 pounds. Normalt

    kyllinger i forskellige aldre, selv knyttet til hinanden, blandet, og allerede det er umuligt at adskille kyllinger en gruppe fra en anden. Under pleje af en gruppe forældre begynder kampen og vinderne er nødt til at tage sig af kyllinger i forskellige aldre.

    første to måneder af "børn" er gule schetynyste dækning og mere som pindsvin. Lidt senere de vises på kroppen fjer farve, som matcher farven på fjerene mor-kvinde. Mandlige kyllinger erhverver kun sorte fjer i andet år. I tre til fire år er individer allerede klar til parring.

    De lokale navne på struds

    I Afrika mennesker har forskellige hunner og unger kaldet struds. Når der dyrkes kylling er klar til at parre sig, kaldes det "эdlymom"( sort og glat), og før de kyllinger og deres mødre stylet "rybeda"( mørkegrå).Ostrich sig selv som de indfødte kalder "naamot"( blød og smuk).Konklusioner

    Så fandt vi, at strudsen, en fugl, ikke et dyr. Ved du, hvor de bor, foderet, og at deres adfærd på forskellige tidspunkter. Hvis du er interesseret i denne information, og du ønsker at gøre avl af disse fugle, vil vi være glade for at hjælpe dig med deres rådgivning.

    Afrikansk struds: Beskrivelse af fuglen, bopæl, reproduktion og foto Video